Feedback

Vas kaj moti? Imate predlog? Brez zadržkov podelite svoje mnenje za nami. P.S.: Če želiš povratno informacijo, prosimo pripiši svoj email in z veseljem bomo odgovorili! Hvala z pomoč.

We detect, that you are not from Slovenia. Switch to english version here.
close

Policies > What you see is what you get policy

  1. Upoštevajte stroške dostave (poštnino) in DDV
  2. Dostava v druge države
  3. Stanje in opis izdelka
  4. Način plačila

Kar vidiš, to dobiš

Politika portala je del Splošnih pogojev uporabe portala Dealstocker.com in je v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ZVPot – UPB2, ki ureja pravice potrošnikov pri ponujanju, prodajanju in drugih oblikah trženja blaga in storitev s strani podjetij, ter pravili uporabe portala Dealstocker.com.


Ta politika se nanaša na zadovoljstvo uporabnika - Kupca.

 

Upoštevajte stroške dostave (poštnino) in DDV


Predstavljajte si, da kot kupec ne poznate natančnega zneska nakupa, vse do zadnjega koraka plačila košarice. Objavljena cena izdelka je sicer razumno nizka in privlačna, vendar pa do konca procesa plačila z vsemi dodatnimi stroški in storitvami že presežete vaš proračun. Poleg tega ugotovite, da podajalec sploh ne dostavlja v vašo državo ali mesto.


S politiko “Kar vidiš, to dobiš” se želimo izogniti opisani dvoumnosti in nelagodju. Prav zaradi tega mora prodajalec v končni ceni izdelka upoštevati stroške dostave (poštnine), DDV ter druge dajatve, izbrati državo v katero dostavlja, določiti rok dobave ter podati natančen in resničen opis blaga.

 

Dostava v druge države


V izogib težavam z dostavo, se lahko določeni ponudbi pridružijo samo uporabniki – Kupci, ki imajo naslov za dostavo registriran v državi, v katero dostavlja Prodajalec. Kupec lahko ustrezno spremeni ali uredi naslov za dostavo, vendar le, če v trenutku spremembe ni pridružen kateri drugi ponudbi. V nasprotnem primeru se kKupec ponudbi ne more pridružiti.

 

Stanje in opis izdelka


“Kar vidiš, to dobiš” se nanaša tudi na stanje artikla. Po Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot-UBT2) mora prodajalec podati resničen, veljaven, obširen in nedvoumen opis izdelka, ki ga ponuja ter takšnega, v dobrem stanju (novega), tudi dostaviti kupcu. Opis izdelka ne sme biti kakorkoli zavajajoč.

 

Način plačila


Način plačila ureja politika “Plačila”. Prodajalec mora sprejeti vsa plačila, ki jih je objavil v ponudbi.

 

Contact Us

Chat With Us

Start live chat.

Live Chat is availible 7 days a week, 24 hours a day. If we do not reply immediately, we will do so in 1 or 2 working days.

Email Us

support@dealstocker.com

We will reply within 2 working days.