Feedback

Vas kaj moti? Imate predlog? Brez zadržkov podelite svoje mnenje za nami. P.S.: Če želiš povratno informacijo, prosimo pripiši svoj email in z veseljem bomo odgovorili! Hvala z pomoč.

We detect, that you are not from Slovenia. Switch to english version here.
close

Policies > No fee policy (for beta users)

Provizija

Politika portala je del Splošnih pogojev uporabe portala Dealstocker.com in je v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ZVPot – UPB2, ki ureja pravice potrošnikov pri ponujanju, prodajanju in drugih oblikah trženja blaga in storitev s strani podjetij, ter pravili uporabe portala Dealstocker.com.


Dobra novica. Odločili smo se da, dokler bo Dealstocker.com v preizkusni (beta) različici, kar pomeni, da gre za prvo, preizkusno različico portala z namenom testiranja v realnem okolju, našim uporabnikom ne bomo zaračunavali provizij pri prodaji (provizija na končno vrednost posla). To pomeni, da lahko brezplačno uporabljate in “zlorabite” polno funkcionalnost Dealstocker.com portala in tako povečate svoj prihodek. V zameno uporabnike naprošamo, da portal čim več uporabljajo, privabijo čim večje število kupcev in prodajalcev in nas obveščajo o stvareh, kjer bi lahko še izboljšali uporabniško storitev in izkušnjo. Več odzivov, nasvetov in prošenj bomo od uporabnikov prejeli, boljšo in varnejšo uporabniško izkušnjo lahko zagotovimo ter prilagodimo delovanje portala željam in potrebam naših uporabnikov.


Popolnoma se zavedamo, da zaradi velikega obsega vsebin in funkcionalnosti, spletna stran ni popolna, zaradi česar dopuščamo možnosti manjših napak, za katere se v naprej iskreno opravičujemo in vas prosimo za potrpežljivost in razumevanje.

 

Pomagajte nam izboljšati izkušnjo in mi vam bomo pomagali doseči vaše cilje.


Omenjena politika ne velja za provizije, do katerih smo po dogovoru in pogojih uporabe upravičeni (provizija na končno vrednost posla, provizija pri nakupu kreditov, provizija za izpostavljene izdelke itn.) in so jasno določene ter izpostavljene na vidnih mestih. Prav tako politika ne velja za provizije, ki jih za svoje storitve zaračunavajo zunanji ponudnik (npr. provizija pri plačilu s kreditnimi karticami).


Zaračunano provizijo ste dolžni poravnati v razumnem času oz. do izteka valute z veljavnim plačilnim sredstvom. Strinjate se, da vam lahko izdamo račun v elektronski obliki preko elektronske pošte.

 

Contact Us

Chat With Us

Start live chat.

Live Chat is availible 7 days a week, 24 hours a day. If we do not reply immediately, we will do so in 1 or 2 working days.

Email Us

support@dealstocker.com

We will reply within 2 working days.