Feedback

Vas kaj moti? Imate predlog? Brez zadržkov podelite svoje mnenje za nami. P.S.: Če želiš povratno informacijo, prosimo pripiši svoj email in z veseljem bomo odgovorili! Hvala z pomoč.

We detect, that you are not from Slovenia. Switch to english version here.
close

Policies > Mutual respect policy

  1. Medsebojno spoštovanje

Medsebojno spoštovanje

 

Politika portala je del Splošnih pogojev uporabe portala Dealstocker.com in je v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ZVPot – UPB2, ki ureja pravice potrošnikov pri ponujanju, prodajanju in drugih oblikah trženja blaga in storitev s strani podjetij, ter pravili uporabe portala Dealstocker.com.

 

Ta politika se nanaša na zadovoljstvo vseh strank v postopku (prodajalcev in kupcev).

 

Politika medsebojnega spoštovanja je prijateljski sporazum –dogovor  (gentleman’s agreement) o sodelovanju med Prodajalcem in pridruženimi Kupci. Gre za dvostranski sporazum za doseganje obojestranske koristi in se upira na čast, zaupanje in zastavljeno besedo stranke za izpolnitev dogovora.

 

Čeprav pri tem sporazumu ne gre za pisno pogodbo, ima ustni dogovor pravno – formalno težo in velja za vse ponudbe objavljene na Dealstocker.com ter se bo, v primeru kršitve te politike, tudi ustrezno izvajal in sankcioniral.

 

Contact Us

Chat With Us

Start live chat.

Live Chat is availible 7 days a week, 24 hours a day. If we do not reply immediately, we will do so in 1 or 2 working days.

Email Us

support@dealstocker.com

We will reply within 2 working days.