Feedback

Vas kaj moti? Imate predlog? Brez zadržkov podelite svoje mnenje za nami. P.S.: Če želiš povratno informacijo, prosimo pripiši svoj email in z veseljem bomo odgovorili! Hvala z pomoč.

We detect, that you are not from Slovenia. Switch to english version here.
close

Policies > More is less policy

Več je manj

Politika portala je del Splošnih pogojev uporabe portala Dealstocker.com in je v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ZVPot – UPB2, ki ureja pravice potrošnikov pri ponujanju, prodajanju in drugih oblikah trženja blaga in storitev s strani podjetij, ter pravili uporabe portala Dealstocker.com.


“Več je manj” je gonilo portala Dealstocker.com. Več enakih izdelkov kot prodajalec ponudi, nižja mora biti cena izdelka. Nižja kot bo cena izdelka, več uporabnikov – Kupcev se bo ponudbi pridružilo in več kupcev kot se bo pridružilo, večja bo verjetnost za uspeh ponudbe. Preberite več v poglavju »Strategije za prodajalce«.


Enako velja za prodajalce. Več izdelkov bo prodajalec naročil pri svojem dobavitelju ali proizvajalcu, boljše bo njegovo pogajalsko izhodišče in boljši bodo pogoji.


V skladu s politiko “Več je manj” si Dealstocker.com pridržuje pravico nadzora nad cenami izdelkov objavljenih na spletni strani. Cena izdelka v ponudbi objavljeni na Dealstocker.com mora biti nižja ali enaka ceni izdelka v prosti prodaji (posamično na konvencionalnih spletnih trgovinah). V nasprotnem primeru imajo kupci pravico prijaviti “zlorabo”. Ponudbo prodajalca bomo nemudoma umaknjena iz portala.


Pridržujemo si pravico do izdaje opomina ali opozorila ali celo prenehanja vseh aktivnosti prodajalca. Strinjate se, da Dealstocker.com ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitne posledice, ki bi nastale ob izvajanju takšnih ukrepov (izguba podatkov, morebitna poslovna škoda itn.).

 

Contact Us

Chat With Us

Start live chat.

Live Chat is availible 7 days a week, 24 hours a day. If we do not reply immediately, we will do so in 1 or 2 working days.

Email Us

support@dealstocker.com

We will reply within 2 working days.