Feedback

Vas kaj moti? Imate predlog? Brez zadržkov podelite svoje mnenje za nami. P.S.: Če želiš povratno informacijo, prosimo pripiši svoj email in z veseljem bomo odgovorili! Hvala z pomoč.

We detect, that you are not from Slovenia. Switch to english version here.
close

Policies > Joining policy

Pridružitev ponudbi

Politika portala je del Splošnih pogojev uporabe portala Dealstocker.com in je v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ZVPot – UPB2, ki ureja pravice potrošnikov pri ponujanju, prodajanju in drugih oblikah trženja blaga in storitev s strani podjetij, ter pravili uporabe portala Dealstocker.com.


Ko prodajalec potrdi in objavi ponudbo, več ni mogoče spreminjati bistvenih parametrov, kot so cena, dobavni rok, načini plačila in količina. Gre za podatke na osnovi katerih se kupci odločijo ali se bodo ponudbi pridružili ali ne. Če bi prodajalec spremenil enega od teh podatkov med izvajanjem ponudbe, bi bistveno vplival na pogoje poslovanja, s katerimi so se že pridruženi kupci strinjali.


Na primer. Če prodajalec v ponudbi objavi, da kot plačilno sredstvo sprejema PayPal, se nekateri kupci pridružili, ker jim to predstavlja najenostavnejši način plačila. Če bi prodajalec med izvajanjem ponudbe spremenil plačilne pogoje in onemogočil uporabo PayPal-a, bi se bistveno spremenili pogoji poslovanja za obstoječe kupce, ki tako več ne bi mogli plačati za izdelke. To pa bi lahko ogrozilo uspešnost ponudbe, saj se ponudbi ne bi pridružilo zadostno število uporabnikov – kupcev.


Prodajalci lahko kadarkoli spreminjajo ali urejajo slike, opis, naslove ter ostale lastnosti, ki nimajo direktnega vpliva na izvajanje ponudbe ter proces pridruževanja.


Podobno velja za kupce. Ko se kupec pridruži ponudbi, od nje več ne more odstopiti ali spremeniti države za dostavo. Če bi namreč kupec imel med izvajanjem ponudbe možnost spreminjati državo za dostavo, bi to lahko vplivalo na ostale ponudbe, na katere je v časi izvajanje te ponudbe prav tako pridružen. Na primer. Kupec iz Slovenije je pridružen ponudbi, kjer prodajalec dostavlja samo v Slovenijo. Med tem se želi pridružiti ponudbi, kjer prodajalec dostavlja samo v Nemčijo. Če se želi pridružiti slednji, mora spremeniti državo dostave iz Slovenije v Nemčijo, zaradi česar bi postala ponudba v Sloveniji neveljavna.


Kupci lahko poljubno spremenijo naslov za dostavo znotraj države ponudbe, kateri so trenutno pridruženi. Prav tako lahko spremenijo državo dostave, vendar le, kadar trenutno niso pridruženi nobeni drugi ponudbi.

Contact Us

Chat With Us

Start live chat.

Live Chat is availible 7 days a week, 24 hours a day. If we do not reply immediately, we will do so in 1 or 2 working days.

Email Us

support@dealstocker.com

We will reply within 2 working days.