Feedback

Vas kaj moti? Imate predlog? Brez zadržkov podelite svoje mnenje za nami. P.S.: Če želiš povratno informacijo, prosimo pripiši svoj email in z veseljem bomo odgovorili! Hvala z pomoč.

We detect, that you are not from Slovenia. Switch to english version here.
close

Policies > Delivery policy

Dostava

 

Politika portala je del Splošnih pogojev uporabe portala Dealstocker.com in je v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ZVPot – UPB2, ki ureja pravice potrošnikov pri ponujanju, prodajanju in drugih oblikah trženja blaga in storitev s strani podjetij, ter pravili uporabe portala Dealstocker.com.

 

Prodajalec mora dostaviti blago (artikle, izdelke) v časovnem roku objavljenem v ponudbi. Časovni rok je opredeljen kot “Rok dobave” in je objavljen v vsaki ponudbi prodajalca. Prodajalec se zavezuje, da bo v primeru uspešne (uspešno zaključene) ponudbe, pošiljke odpremil vsem pridruženim kupcem v dogovorjenem dobavnem roku, ki ga je navedel v objavljeni ponudbi z vso potrebno dokumentacijo, računi ter vsemi potrebnimi informacijami o vračili, garanciji, pritožbah itn.

 

V primeru Dealstocker.com, kjer je ponudbi hkrati pridruženih več kupcev, se lahko roki dobave za dotično ponudbo med seboj razlikujejo za vsakega kupca posebej. Rok dobave prične teči po uspešnem izteku ponudbe ali ko prodajalec prejme nakazilo (plačilo) od posameznega kupca. Na primer. Če je ponudbi pridruženih 10 kupcev in jih 9 nemudoma plača prodajalcu, dobavni rok prične teči takoj. 1 kupec izvede nakazilo (plačilo) šele po 3-eh dneh od dneva izteka ponudbe. V njegovem primeru bo rok dobave pričel 3 dni kasneje in se ustrezno podaljšal.

 

Če prodajalec uvidi, da ne bo mogel zagotoviti (dostaviti) pošiljk do dogovorjenega (objavljenega) dobavnega roka ali celo v zakonsko določenih 30-tih dneh, mora do izteka dobavnega roka o tem obvezno obvestiti vse pridružene kupce in z vsemi pridruženimi kupci skleniti dogovor o novem datumu dobave blaga. Če kupci ne pristanejo na nov dobavni rok ali ne dosežejo dogovora, mora prodajalec v celoti povrniti prejeto kupnino (plačilo) vsem pridruženim kupcem v celoti vključno s poštnino. Vračilo mora biti izvedeno čim prej in najkasneje v 30-tih dneh.

 

Če prodajalec ne more zagotoviti pošiljk v dogovorjenem (objavljenem) roku, lahko to stori v zakonsko določenih 30-tih dneh od dneva izteka ponudbe oz. plačila kupnine posameznih kupcev.  

 

Če prodajalec ne uspe zagotoviti pošiljk do dogovorjenega (objavljenega) roka ampak to stori v zakonsko določenih 30-tih dneh lahko uporabniki (kupci) prodajalca kaznujejo s slabšimi ocenami ali komentarji, kar običajno rezultira v nižji stopnji zaupanja in posledično slabšem prometu.

 

Če prodajalec ne zagotovi pošiljk niti v 30-tih dneh, bomo njegov uporabniški račun uvrstili na črno listo in/ali ga ukinili.

 

V primeru kršitve ali zlorabe pravil, pogojev uporabe, politike portala in veljavnih zakonov lahko uporabniku izdamo opomin ali opozorilo ter omejimo ali celo prenehamo vse aktivnosti na portal, kot so objavljene ponudbe, oglasi itn. Strinjate se, da Dealstocker.com ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitne posledice, ki bi nastale ob izvajanju takšnih ukrepov (izguba podatkov, povzročena morebitna poslovna škoda itn.).

Contact Us

Chat With Us

Start live chat.

Live Chat is availible 7 days a week, 24 hours a day. If we do not reply immediately, we will do so in 1 or 2 working days.

Email Us

support@dealstocker.com

We will reply within 2 working days.