Feedback

Vas kaj moti? Imate predlog? Brez zadržkov podelite svoje mnenje za nami. P.S.: Če želiš povratno informacijo, prosimo pripiši svoj email in z veseljem bomo odgovorili! Hvala z pomoč.

We detect, that you are not from Slovenia. Switch to english version here.
close

Policies > Allowed and prohibited items policy

Dovoljeni in prepovedani izdelki

 

Politika portala je del Splošnih pogojev uporabe portala Dealstocker.com in je v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ZVPot – UPB2, ki ureja pravice potrošnikov pri ponujanju, prodajanju in drugih oblikah trženja blaga in storitev s strani podjetij, ter pravili uporabe portala Dealstocker.com.

 

Na Dealstocker.com se lahko prodajajo samo novi izdelki z garancijo in izdelki, ki so v skladu z veljavno zakonodajo, predpisi, direktivami in priporočili. Rabljeni izdelki so prepovedani. Izdelki, ki niso v skladu s to politiko, pravili, veljavno zakonodajo in predpisi, bodo odstranjeni. Prav tako si pridržujemo pravico do izdaje opomina ali opozorila ali celo prenehanja vseh aktivnosti prodajalca. Strinjate se, da Dealstocker.com ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitne posledice, ki bi nastale ob izvajanju takšnih ukrepov (izguba podatkov, povzročena morebitna poslovna škoda itn.).

 

Strogo prepovedani izdelki:

 

  • Prepovedane droge,
  • strelno in drugo orožje (pištole, puške, strelivo, itn.),
  • nevarne snovi,
  • Izdelki, ki spodbujajo sovraštvo in nelegalne aktivnosti,
  • osebni podatki,
  • žaljivi predmeti,
  • ukradeni predmeti.

 

Contact Us

Chat With Us

Start live chat.

Live Chat is availible 7 days a week, 24 hours a day. If we do not reply immediately, we will do so in 1 or 2 working days.

Email Us

support@dealstocker.com

We will reply within 2 working days.