Feedback

Vas kaj moti? Imate predlog? Brez zadržkov podelite svoje mnenje za nami. P.S.: Če želiš povratno informacijo, prosimo pripiši svoj email in z veseljem bomo odgovorili! Hvala z pomoč.

We detect, that you are not from Slovenia. Switch to english version here.
close

Selling Rules > Rulles for sellers

 1. Pred pričetkom uporabe portala Dealstocker.com pozorno preberite pravila uporabe, pogoje uporabe in politiko portala.
 2. Ponudba je uspešna samo, kadar je število pridruženih kupcev enako številu izdelkov, ki so na voljo.
 3. Navajajte samo veljavne in resnične kontaktne in identifikacijske podatke.
 4. Dovoljeni so samo izdelki.
 5. Podajte jasen, resničen in izčrpen opis izdelka (ponudbe).
 6. Objavite ponudbo in pričnite prodajati.
 7. Dovoljeni so samo novi izdelki.
 8. Zagotovite količino, ki jo ponujate.
 9. Določite najboljšo ceno in v njej upoštevajte DDV in strošek dostave.
 10. Odpremite in dostavite vaše izdelke v dogovorjenem dobavnem roku navedenem v ponudbi.
 11. Sami zaključite posel.
 12. Spoštujte vaše kupce.
 13. Plačilni roki in vračila.

Pravila za prodajalce

 

Pred pričetkom uporabe portala Dealstocker.com pozorno preberite pravila uporabe, pogoje uporabe in politiko portala.

 

Pred pričetkom uporabe portala Dealstocker.com pozorno preberi pravila uporabe, pogoje uporabe in politiko portala ter se pouči o posledicah aktivnosti in dejanj. Da bi izkoristili ves potencial, ki ga nudi portal Dealstocker.com ter tako uživali v edinstveni uporabniški izkušnji ti svetujemo, da pozorno  prebereš navodila za uporabo ter trike in nasvete za uporabnike.

Pravila so sestavljena v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), mednarodnimi smernicami in splošno prakso za elektronsko poslovanje. Pravila in politike portala so del dogovora in splošnih pogojev uporabe.

 

Ponudba je uspešna samo, kadar je število pridruženih kupcev enako številu izdelkov, ki so na voljo.

 

Povedano drugače: Vsi razpoložljivi izdelki v ponudbi morajo biti prodani do izteka ponudbe. Ponudba ne bo uspešna (bo spodletela) tudi v primeru, če po izteku ostane na voljo le en sam izdelek (razen v primeru, ko prodajalec pri oddaji ponudbe eksplicitno določi minimalno število kosov, za katere je še pripravljen skleniti posel po objavljenih cenah).

 

Navajajte samo veljavne in resnične kontaktne in identifikacijske podatke.

 

Samo pravne osebe (podjetja, samostojni podjetniki, društva itn.) se lahko registrirajo kor prodajalci, oddajo ponudbe ter prodajajo na portalu Dealstocker.com. Ko se uporabnik (kupec) pridruži ponudbi prodajalca, prične veljati zavezujoča (kupoprodajna) pogodba med kupcem in prodajalcem (ZVPot - UPB2). Zaradi hitre in učinkovite komunikacije in izmenjave podatkov med uporabniki (prodajalci in kupci) in nami, morajo biti navedeni podatki o uporabnikih (prodajalcu in kupcu) veljavni in resnični (identiteta podjetja, kontaktni podatki itn…).

 

Dovoljeni so samo izdelki.

 

Na portalu Dealstocker.com lahko ponujate samo izdelke. Storitve in aktivnosti, kot so športne aktivnosti, wellness, kulinarična in adrenalinska doživetja prepovedane.

 

Podajte jasen, resničen in izčrpen opis izdelka (ponudbe).

 

Izdelek, ki ga prodajate mora popolnoma ustrezati opisu navedenem v objavljeni ponudbi. Po zakonu o varstvu potrošnikov  (ZVPot - UPB2) in smernicah elektronskega poslovanja mora opis zagotavljati resnične in veljavne podatke o izdelku, ki ne smejo biti zavajajoči. Vse kar je o izdelku navedeno s strani prodajalca, proizvajalca ali uvoznika (npr. na etiketi, deklaraciji ali embalaži) mora biti točno in resnično!

 

Objavite ponudbo in pričnite prodajati.

 

Če je ponudba uspešna (uspešno zaključena) prične veljati obvezujoča (kupoprodajna) pogodba med vami (prodajalcem) in vsemi pridruženimi kupci s katero se kot prodajalec zavezujete, da boste izdelke prodali in dostavili pod pogoji, ki ste jih navedli in objavili v ponudbi (cena, opis, dostava, garancija itn.).

 

Dovoljeni so samo novi izdelki.

 

Rabljeni izdelki so na portalu Dealstocker.com prepovedani. Vsi izdelki morajo biti novi, delujoči (opravljati morajo funkcijo kateri so namenjeni), brez kakršnihkoli vizualnih napak (znakov poškodb), popolnoma ustrezati opisu v ponudbi, ter varni za uporabo. Kot prodajalec ste odgovorni za izdelke, ki jih prodajate.

 

Zagotovite količino, ki jo ponujate.

 

Kot prodajalec sami določite količino izdelkov, ki jih boste ponudili kupcem po izbrani ceni. Količino, ki jo ponudite ste, v primeru uspešnega izteka ponudbe, dolžni zagotoviti v celoti.

 

Določite najboljšo ceno in v njej upoštevajte DDV in strošek dostave.

 

Na Dealstocker.com se trudimo, da bi našim kupcem zagotovili najnižje cene v primerjavi s sorodnimi izdelki na spletu. Določite najboljše in najugodnejše cene za vaše izdelke. Cena, ki jo objavite, mora vsebovati stroške prevoza, provizije in DDV.  Preberite trike in nasvete za prodajo.

 

Odpremite in dostavite vaše izdelke v dogovorjenem dobavnem roku navedenem v ponudbi.

 

Kot prodajalec se zavezujete, da boste, v primeru uspešnega izteka ponudbe, pošiljke odpremili vsem pridruženim kupcem v dogovorjenem dobavnem roku navedenem v objavljeni ponudbi z vso potrebno dokumentacijo, računi ter vsemi potrebnimi informacijami o vračili, garanciji itn.

 

Sami zaključite posel.

 

Če je ponudba uspešna (uspešno zaključena) boste od nas prejeli elektronsko sporočilo z vsemi potrebnimi navodili in priporočili, kako uspešno skleniti in zaključiti posel s svojimi kupci (preberite več o zaključevanju ponudbe). Na tem mestu se bomo popolnoma distancirali od procesa zaključevanja, realizacije in sklenitve prodaje. Zagotovili bomo vse potrebne informacije in morebitno pomoč. Sami ste dolžni obveščati vaše kupce ter jim posredovati ustrezne napotke in dokumentacijo ter skleniti posel (vključno s plačili in dostavo).

 

Spoštujte vaše kupce.

 

Spoštujte vaše kupce in jim ponudite vso potrebno podporo, razumevanje in vašo naklonjenost. Dober glas seže v deveto vas!

 

Plačilni roki in vračila.

 

Po Zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) ste kot prodajalec kupcu dolžni omogočiti vračilo blaga v 14-tih dneh od prevzema blaga ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Blago mora kupec vrniti v 30-tih dneh od dneva odstopa od pogodbe (ki je v tem primeru sklenjena ob morebitnem uspešnem zaključku ponudbe). Kupec mora svoje obveznosti poravnati najkasneje v 7-ih dneh od uspešno zaključene ponudbe ali prejema pošiljke, morebitna že vplačana kupnina, pa mora biti vrnjena v roku 30-tih dni od dneva pisno podanega odstopa kupca od pogodbe.

 

Ekipa Dealstocker.com Vam želi obilo zabave in uspešno zaključenih ponudb!

Contact Us

Chat With Us

Start live chat.

Live Chat is availible 7 days a week, 24 hours a day. If we do not reply immediately, we will do so in 1 or 2 working days.

Email Us

support@dealstocker.com

We will reply within 2 working days.