Feedback

Vas kaj moti? Imate predlog? Brez zadržkov podelite svoje mnenje za nami. P.S.: Če želiš povratno informacijo, prosimo pripiši svoj email in z veseljem bomo odgovorili! Hvala z pomoč.

We detect, that you are not from Slovenia. Switch to english version here.
close

Masovna e-pošta

Imate obstoječo bazo naročnikov, uporabnikov in kupcev? Predstavljamo vam edinstveno rešitev!

Odslej lahko hitro, enostavno in brezplačno delite objavljene ponudbe z vsemi vašimi naročniki hkrati.

Kako deluje? Preprosto! Objavite ponudbe, v vašem uporabniškem računu, spletnem lokalu ali na strani objavljene ponudbe kliknite gumb "Masovna pošta" in ustvarite novo kampanjo. Iz seznama vaših ponudb izberite ponudbo, ki jo želite promovirati, naložite seznam vaših uporabnikov in pošljite. Namensko oblikovana predloga vsebuje podatke o ponudbi, sliko izdelka, sliko vašega podjetja in povezavo do ponudbe v vašem spletnem lokalu.

Izkoristite izjemno orodje in o vaši ponudbi obvestite vse vaše uporabnike. Brezplačno!

Pripomočki (widgets)

Vdelajte vašo skupinsko ponudbo in prenesite izkušnjo skupinskega nakupovanja kamorkoli.

Vdelajte lepo oblikovan interaktivni pripomoček (widget) vaše ponudbe na vašo spletno stran, blog, forum ali v elektronsko pošto.

Pritisnite katerikoli gumb “deli” pod vašo objavljeno ponudbo. Izberite velikost pripomočka (200px, 300px in 500px), ki najbolje ustreza obliki vaše spletne strani ali bloga in prilepite nekaj vrstic generirane kode na želeno stran.

Interaktivni pripomoček vaše ponudbe bo prikazoval aktualno stanje časa do izteka ponudbe, število pridruženih uporabnikov, ceno izdelka in povezavo za hitro pridružitev uporabnikov k ponudbi!

Vtičniki (plug-ins)

Ustvarite interaktivni gumb (vtičnik) na vaši spletni strani!

Objavite interaktivni vtičnik ob redni ceni izdelka na vaši uradni spletni strani in povejte vašim zvestim kupcem, da je omenjen izdelek na voljo tudi po akcijski ceni v primeru družabnega nakupa. S klikom na gumb bodo preusmerjeni do vašega spletnega lokala.

V vašem uporabniškem računu izberite podnudbo in obliko gumba, ki se najbolje poda obliki vaše spletne strani ali bloga. Prilepite nekaj vrstic generirane kode in pripravljeni ste!

Gumb lahko ustvarite tudi za vaš spletni lokal.

Delite preko socialnih omrežij

In izkoristite potencial

Delite objavljeno ponudbo na vaši Facebook, Google Plus in/ali Twitter strani, jo predstavite vašim zvestim kupcem in jih motivirajte, da se ji pridružijo.

Objavljeno ponudbo lahko delite kadarkoli s klikom na gumb “Deli” pod vašo ponudbo. Samodejno bomo oblikovali in pripravili vašo ponudbo v skladu s smernicami izbranega socialnega omrežja.

Prijavite se v vaš Facebook, Google Plus ali Twitter račun, pripišite misel in delite s svetom!

Oglasi

Ustvarite oglase in promovirajte vaše podjetje ali izdelke!

Hitro in enostavno ustvarite personalizirane oglase in jih prikažite ciljnim uporabnikom.

Vnesite opis vašega izdelka, podjetja ali storitve, ki ga oglašujete, dodajte sliko in nastavite ciljne parametre ter čas trajanja vašega oglasa. Določite še proračun in objavite!

Oglas plačate samo v primeru, da nekdo dejansko klikne vaš oglas. Ob registraciji vam podarimo 50 eur bonusa, ki ga lahko porabite tudi za oglaševanje.

Statistike

Upravljajte s ponudbami in kupci. Vse na enem mestu.

Imejte pregled nad vašimi ponudbami, oglasi, nagradnimi igrami, kupci in naročniki. Spremljajte obiske vašega spletnega lokala, število ogledov ponudb, komentarje, ocene, število prikazov vaših oglasov, število klikov, itn.

Prav tako lahko spremljate vašo uspešnost v primerjavi z drugimi prodajalci na portalu ter spoznavate navade in interese vaših zvestih in potencialnih kupcev.

Opremite se spodatki in analizami o vaših uporabnikih, ponudbah in trendih ter povečajte prodajo! Preverite kaj deluje in kaj ne.