Feedback

Vas kaj moti? Imate predlog? Brez zadržkov podelite svoje mnenje za nami. P.S.: Če želiš povratno informacijo, prosimo pripiši svoj email in z veseljem bomo odgovorili! Hvala z pomoč.

We detect, that you are not from Slovenia. Switch to english version here.
close

Ustvarite spletni lokal

Objavite lepe vsebine in se predstavite vašim ciljnim kupcem!

Registrirajte se kot prodajalec in v nekaj korakih ustvarite lep, pregleden in brezplačen spletni lokal.

Napišite nekaj o sebi, vašem podjetju, vaši filozofiji in viziji ter se predstavite vašim kupcem v najboljši luči. Dodajte lepo profilno sliko, ki naj vsebuje logotip vašega podjetja ali društva ter dodajte povezave do vseh spletnih mest, kjer ste še prisotni (Facebook, Twitter, uradna spletna stran...).

Izberite še poslovno kategorijo, ki najbolje opisuje vašo dejavnost, priljubljene načine plačila in države, v katere boste dostavljali vaše izdelke. Ustvarite interaktivni gumb, ga prilepite na vašo uradno spletno stran in pripravljeni ste za akcijo!

Objavite družabne ponudbe

Objavite skupinske ponudbe in se rešite zalog.

Objava družabnih ponudb je odličen način, da angažirate vaše kupce, vzbudite zanimanje za vas, vašo blagovno znamko, vaše izdelke in akcijske kampanje ter ciljate najbolj zainteresirane.

Kliknite na ikono “oddaj ponudbo” v vašem profilu in izberite ustrezno kategorijo na osnovi katere bomo lahko vašo ponudbo priporočali najbolj zainteresiranim kupcem.

Določite naslov ponudbe, količino, ki ste jo pripravljeni prodati po skupinski ceni in časovno omejitev ponudbe s katero boste pri uporabnikih ustvarili prijetno vznemirjenje. Naložite lepe slike ali preprosto izberite predlagane, podajte resničen in nedvoumen opis izdelek ter se tako izognite morebitnim nesporazumom in nevšečnostim.

Preverite nekaj strategij in namigov za prodajalce.

Objavite nagradne igre

Na zabaven način predstavite vaš izdelek, storitev ali blagovno znamko in nagradite zveste kupce!

Predstavljamo vam novo dimenzijo učinkovitega, zabavnega in interaktivnega promoviranja vaših izdelkov ali storitev. Hitro in brezplačno objavite nagradno igro in pridobite nove uporabnike, naročnike in prijatelje, s katerimi boste lahko delili ostale objavljene ponudbe.

V uporabniške profilu izberite možnost “Nagradne igre”, določite naslov ter število udeležencev, ki je potrebnih, da bo nagradna igra uspešna, datum izteka pa bo poskrbel za dodatno vznemirjenje in akcijo.

Obljubite atraktivno nagrado, ki bo vzbudila zanimanje in interes uporabnikov ter jih motivirala da se ji pridružijo in jo delijo z ostalimi. Po uspešnem izteku nagradne boste lahko, s svojimi pridruženimi uporabniki spremljali napeto žrebanje zmagovalca v živo!

Ciljajte pravo publiko

Vašo ponudbo bomo poslali na zanimivo potovanje do najbolj zainteresiranih uporabnikov.

Verjamemo, da so najboljše ponudbe tiste, ki dosežejo in prispejo prav do skupine uporabnikov, ki so najbolj zainteresirani za nakup vašega izdelka.

Zaradi tega smo na portalu Dealstocker posvojili in za vas izpopolnili najstarejšo in najefektivnejšo marketinško strategijo “Od ust do ust”, ki omogoča personalizirano targetiranje uporabnikov glede na njihove navade, želje in interese.

Kupci bodo objavljeno ponudbo delili s prijatelji, za katere bodo sami ocenili, da si izdelka želijo ter tako segmentirali vašo publiko. Vašo ponudbo pa bomo predstavili vsem kupcem, ki so izkazali zanimanje in interes za tovrstne izdelke glede na izbrano kategorijo izdelkov.

Optimirajte poslovanje

In z malo truda dosezite boljše rezultate.

Na portalu Dealstocker si želimo, da iz vsakega vašega oglasa, oddane ponudbe ali nagradne igre iztržite največ.

Izpostavite vašo objavljeno ponudbo ali nagradno igro tako, da jo bo videlo kar največ potencialnih kupcev. V koraku oddaje ponudbe preprosto izberite možnost “Optimizirajte poslovanje” in izpostavite ponudbo na vrhu seznama.

Vaša ponudba bo prikazana na vrhu seznama iskalnega niza uporabnikom, ki bodo iskal enake ali sorodne izdelke ter uporabnikom s sorodnim interesom pri naključnem prebiranju vsebin. Izkoristite 50 EUR bonusa, ki ga prejmete ob registraciji in optimirajte poslovanje.

Izkoristite orodja

Za vas smo pripravili nabor orodij za povečanje prodaje vaših izdelkov.

Razpošljite vest o vaši ponudbi in obvestite najširši krog svojih zvestih kupcev z uporabo možnosti hitre in enostavne priprave predloge masovne pošte.

Vdelajte lepo oblikovan interaktivni pripomoček (widget) vaše ponudbe na vašo spletno stran, blog, forum ali v elektronsko pošto ali ustvarite interaktivni gumb s povezavo na vaš spletni lokal.

Hitro in enostavno delite vašo ponudbo preko socialnih omrežij in izkoristite potencial ali ustvarite personalizirane oglase in prikažite ponudbe ciljnim uporabnikom.

Z uporabo statistik imejte popoln nadzor nad vašimi ponudbami, oglasi, nagradnimi igrami, kupci in naročniki in preverite kaj deluje in kaj ne.

Več o orodjih