Feedback

Vas kaj moti? Imate predlog? Brez zadržkov podelite svoje mnenje za nami. P.S.: Če želiš povratno informacijo, prosimo pripiši svoj email in z veseljem bomo odgovorili! Hvala z pomoč.

We detect, that you are not from Slovenia. Switch to english version here.
close

Postanite TOP tedna!

Objavite ponudbo ali nagradno igro, ki se ji ne bomo mogli upreti!

Tedensko bomo izbrali nabor najboljših, najbolj norih, najzanimivejših, najugodnejših in najatraktivnejših ponudb in nagradnih iger ter jih preko naših distribucijskih kanalov predstavili kar najširšemu krogu zainteresiranih uporabnikov.

Top tedna je edinstvena priložnost, da dosežete obstoječe in nove kupce, ter tako povečate prepoznavnost vašega podjetja, dejavnosti, blagovne znamke in izdelkov.

Preprosto objavite najboljšo ponudbo, za ostalo poskrbimo mi!

Povečajte prepoznavnost!

Naredite dober vtis na vaše uporabnike in potencialne kupce.

Slika pove več kot tisoč besed. Na spletnem portalu Dealstocker dajemo obliki in lepoti prav posebno mesto. Portal smo oblikovali tako, da bodo vaše objave, ponudbe in nagradne igre zasijale v vsej svoji veličini brez večjega napora.

Vse kar morate storiti je objaviti lepe slike, ki nedvoumno opisujejo vaš izdelek in njegov namen ter dodati resničen in temeljit opis.

Gradite na spoštljivem in prijateljskem medsebojnem odnosu in zaupanju vaših kupcev in zainteresiranih uporabnikov. Dober glas, seže v deveto vas! Z uporabo naših spletnih orodij delite vaše ponudbe s čim večjim številom prijateljev in znancev in razširite občinstvo.

Promovirajte vaše izdelke

Razširite glas o svoji blagovni znamki in vaših izdelkih in dosezite pravo občinstvo.

Delite, delite, delite! Izkoristite orodja, ki smo vam jih pripravili in delite tako objavljeno ponudbo z vašimi naročniki in prijatelji takoj, ko jo objavite ali kadarkoli kasneje. Preprosto kliknite na ikonico “deli” kjerkoli ob vaši ponudbi in izberite želeno možnost!

Vsako objavljeno ponudbo bomo poslali na zanimivo potovanje do najbolj zainteresiranih kupcev. Kupci, ki jim bo vaša ponudba všeč ali se ji bodo pridružili, bodo delili z najbolj zainteresiranimi prijatelji in znanci in si tako povečali možnosti za lasten uspeh, obenem pa razširili vest o vas in vaši ponudbi.

Izkoristite potencial vaših ponudb in jih predstavite pravemu občinstvu. Promovirajte vaše podjetje in blagovno znamko brez dodatnih stroškov in poslovnega tveganja!

Ustvarite ugled

Kupec je kralj! Spoštujte svoje obstoječe in potencialne kupce in jim ponudite posebne ugodnosti, privilegije in ekskluzivne ponudbe ter jih motivirajte da se vam pridružijo. Npr.: Ob ponudbi na vaši spletni strani objavite vtičnik s skupinsko ponudbo. Uporabniki, ki se vam bodo pridružili bodo kupili izdelek ceneje!

Bodite odzivni in poskrbite, da odgovorite v razumnem času in ponudite pomoč. Ažurirajte vaš spletni lokal in redno objavljajte ponudbe ter tako animirajte, motivirajte in vzbudite zanimanje. Spremljajte statistike in odzive

Preberite več v strategijah za prodajalce!

Angažirajte se

Motivirajte vaše kupce, da vam pomagajo rasti in jih nagradite z najboljšimi ponudbami na spletu.

Obvestite vaše stranke, dobavitelje, prijatelje in znance o vašem spletnem lokalu tako, da delite povezavo do vašega spletnega lokala ali posamičnih ponudb preko elektronske pošte ali jo objavite na vaši uradni spletni strani, blogu, družabnih omrežjih ali nogi vašega elektronskega podpisa.

Promovirajte svoj spletni lokal tudi v realnem življenju, na promocijskih letakih in drugih tiskovinah, poslovnih karticah, v trgovini itn.