Feedback

Vas kaj moti? Imate predlog? Brez zadržkov podelite svoje mnenje za nami. P.S.: Če želiš povratno informacijo, prosimo pripiši svoj email in z veseljem bomo odgovorili! Hvala z pomoč.

We detect, that you are not from Slovenia. Switch to english version here.
close

Buying rules > Buying rules

  1. Pred pričetkom uporabe portala Dealstocker.com pozorno preberi in se strinjaj s pravili uporabe, pogoji uporabe in politiko portala.
  2. Ponudba je uspešna samo, kadar je število pridruženih kupcev enako številu izdelkov, ki so na voljo.
  3. Navajaj samo veljavne in resnične kontaktne in identifikacijske podatke.
  4. Pridruži se ponudbi.
  5. Deli ponudbe s prijatelji.
  6. Plačaj v navedenem časovnem roku oz. 7 delovnih dneh.
  7. Zaključi posel s svojim trgovcem.
  8. Pozorno preberi opis ponudbe in se pouči o načinih plačila in dostave.
  9. Spoštuj svojega prodajalca.

Pravila za kupce

 

Pred pričetkom uporabe portala Dealstocker.com pozorno preberi in se strinjaj s pravili uporabe, pogoji uporabe in politiko portala.

 

Pred pričetkom uporabe portala Dealstocker.com pozorno preberi pravila uporabe, pogoje uporabe in politiko portala ter se pouči o posledicah aktivnosti in dejanj. Da bi izkoristili ves potencial, ki ga nudi portal Dealstocker.com ter tako uživali v edinstveni uporabniški izkušnji ti svetujemo, da pozorno  prebereš navodila za uporabo ter trike in nasvete za uporabnike.

Pravila so sestavljena v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), mednarodnimi smernicami in splošno prakso za elektronsko poslovanje. Pravila in politike portala so del dogovora in splošnih pogojev uporabe.

 

Ponudba je uspešna samo, kadar je število pridruženih kupcev enako številu izdelkov, ki so na voljo.

 

Povedano drugače: Vsi razpoložljivi izdelki v ponudbi morajo biti prodani do izteka ponudbe. Ponudba ne bo uspešna (bo spodletela) tudi v primeru, če po izteku ostane na voljo le en sam izdelek (razen v primeru, ko prodajalec pri oddaji ponudbe eksplicitno določi minimalno število kosov, za katere je še pripravljen skleniti posel po objavljenih cenah).

 

Navajaj samo veljavne in resnične kontaktne in identifikacijske podatke.

 

Ko se uporabnik (kupec) pridruži ponudbi prodajalca, prične veljati obvezujoča (kupoprodajna) pogodba med kupcem in prodajalcem (ZVPot - UPB2). Zaradi tega morajo biti navedeni podatki o uporabniku veljavni in resnični. Zaradi hitre in učinkovite komunikacije in izmenjave podatkov med uporabniki (prodajalci in kupci) in nami, morajo biti navedeni podatki o uporabnikih (prodajalcu in kupcu) veljavni in resnični.

 

Pridruži se ponudbi.

 

Ponudbi se pridružiš s klikom na gumb Pridruži se! V primeru, da se ponudba uspešno zaključi, prične veljati zavezujoča (kupoprodajna) pogodba med kupcem in prodajalcem, s katero se kot kupec zavezuješ, da boš kupil izdelke pod pogoji, navedenimi in objavljenimi v ponudbi prodajalca (ZVPot - UPB2). Ugodna ponudba je najverjetneje posledica večje količine ponujenih izdelkov, zato ima neupoštevanje tega pravila in odstop od že pridružene ponudbe neposreden vpliv na splošne pogoje in samo izvajanje ponudbe za vse ostale pridružene uporabnike ter ponudnika. Pozorno preberi opis izdelka in se tako izogni morebitnim nesporazumom. Od pridružene ponudbe več ni mogoče odstopiti.

 

Deli ponudbe s prijatelji.

 

Na tebi je, da bo ponudba, ki si se ji pridružil, uspešno zaključena! Povej naprej in deli ponudbo s čim večjim številom prijateljev in znancev ter povečaj možnosti za tvoj uspeh. Povabi prijatelje, za katere obstaja največja verjetnost, da se bodo ponudbi dejansko pridružili.

 

Plačaj v navedenem časovnem roku oz. 7 delovnih dneh.

 

Če je ponudba uspešno zaključena prične veljati zavezujoča (kupoprodajna) pogodba med tabo (kupcem) in prodajalcem, s katero se zavezuješ, da boš izdelke plačal v dogovorjenem (navedenem) časovnem roku. Po zakonu o varstvu potrošnikov (ZVPot - UPB2) in plačilni politiki portala Dealstocker.com je kupec dolžan plačati blago najkasneje v 7-ih dneh od dneva uspešnega zaključka ponudbe ali prejetja blaga.

 

Zaključi posel s svojim trgovcem.

 

Po uspešnem zaključku ponudbe ti bomo posredovali e-poštno sporočili z vsemi napotki in navodili za uspešen zaključek ponudbe (preberi več v poglavju »Kako zaključiti ponudbo«) ter se popolnoma distancirali od procesa zaključevanja, realizacije in sklenitve nakupa. Zagotovili bomo vse potrebne informacije in morebitno pomoč. Vse ostale formalnosti (vključno s plačili in dostavo) si dolžan urejati neposredno s svojim trgovcem.

 

Pozorno preberi opis ponudbe in se pouči o načinih plačila in dostave.

 

Preden se pridružiš ponudbi pozorno preberi opis ponudbe, plačilne pogoje, način dostave in dobavne roke. Ko se ponudbi enkrat pridružiš prične veljati zavezujoča pogodba med tabo (kupcem) in prodajalcem s katero se strinjaš in sprejmeš vse pogoje, navedene v objavljeni ponudbi. Od pridružene ponudbe več ni mogoče odstopiti.

 

Spoštuj svojega prodajalca.

 

Spoštuj svojega prodajalca in se pridruži ponudbi samo, če imaš resen namen kupiti izdelek. Od pridružene ponudbe več ni mogoče odstopiti.

 

Ekipa Dealstocker.com ti želi obilo zabave in uspešno zaključenih ponudb!

 

Contact Us

Chat With Us

Start live chat.

Live Chat is availible 7 days a week, 24 hours a day. If we do not reply immediately, we will do so in 1 or 2 working days.

Email Us

support@dealstocker.com

We will reply within 2 working days.