Feedback

Vas kaj moti? Imate predlog? Brez zadržkov podelite svoje mnenje za nami. P.S.: Če želiš povratno informacijo, prosimo pripiši svoj email in z veseljem bomo odgovorili! Hvala z pomoč.

We detect, that you are not from Slovenia. Switch to english version here.
close

Wood je good

Torek, 7 Julij 2014 by Ana

Preizkusili smo povsem naravno zobno ščetko Woody, ki brez uporabe zobne paste ali ustne vode zagotavlja popolno ustno higieno. Zadeva nas je tako navdušila, da smo ostali brez besed… pa tudi brez škodljivih bakterij in zobnih oblog in s širokim nasmehom!


Vse na Woody-ju nas je prevzelo. Ime zveni bolj simpatično kot npr. »Lesenko« in gre hitro v uho, skupaj s humornim priokusom. Ko smo ravno pri priokusih. Ta je prav tako edinstven in igriv ter popolnoma drugačen od okusa mentola, ki smo ga vajeni. Woody ekipa pravi, da je ime skrbno izbrano, saj ciljajo na vse evropsko in tudi svetovno tržišče. V Nemčiji bi ga tako lahko imenovali Holtzi, v Rusiji Lesko, pa vendarle ni to to. Pravijo naj bo raje kar Woody!


Zobne ščetke torej rastejo na drevesih. Pri nas ga v naravi sicer ne boste našli, lahko pa si odslej svojega Woody-ja po nori ceni zagotovite na portalu Dealstocker! Mi že imamo svoje, kaj pa vi?