Feedback

Vas kaj moti? Imate predlog? Brez zadržkov podelite svoje mnenje za nami. P.S.: Če želiš povratno informacijo, prosimo pripiši svoj email in z veseljem bomo odgovorili! Hvala z pomoč.

We detect, that you are not from Slovenia. Switch to english version here.
close

Iščemo novega sodelavca

Sreda, 10 Junij 2014 by Dealstocker

Potrebujemo te!

Mlada start-up ekipa iz Maribora Dealstocker išče zagnanega, visoko motiviranega, kreativnega in podjetnega sodelavca, ki nam bo pomagal razviti in realizirati marketinško in prodajno strategijo in se skupaj z nami podal na zanimivo in plodno potovanje.

Dealstocker.com je edinstven spletni portal za družbeno nakupovanje in prodajo, ki združuje kupce z enakimi željami in interesi ter jim tako omogoči nakup izdelka po veleprodajni ceni. Hkrati prodajalcem, proizvajalcem, rokodelcem in trgovcem omogoča, da brezplačno ciljajo zainteresirane kupce, promovirajo svoje blagovne znamke in izdelke ter prodajo več izdelkov naenkrat.

Odgovoren boš za razvoj in oblikovanje prodajne in marketinške strategije, tržno komuniciranje, kreativno oglaševanje in grafično oblikovanje, PR in odnose z mediji, pospeševanje prodaje, komunikacijo s potencialnimi prodajalci in strateškimi partnerji, facebook objave in kampanjeter administracijo.

Tvoje delo bo zahtevalo dobro znanje angleškega jezika, uporabo orodij za grafično oblikovanje (AdobePhotoshop in AdobeIllustrator), možnost kreativnega (outofbox) razmišljanja, občutek in osnovne smernice za estetiko in minimalistični design, dobre komunikacijske in govorne sposobnosti ter želja po javnem nastopanju. Poglobljena znanja in izkušnje s področja marketinga in trženja niso nujna so pa zaželena. Vsekakor bodo v ospredju tvoja želja,  vizija, zagnanost ter sposobnost komuniciranja z ljudmi.

Nudimo ti možnost, da se nam pridružiš v kreativnem timu in sproščenem, dinamičnem in fleksibilnem delovnem okolju z jasno vizijo in željo po doseganju in preseganju standardov.

Če si zainteresiran, nam pošlji prijavo na info@dealstocker.com. Veselimo se tvoje prijave in srečanja v živo!

 

Preveri več o nas:

www.dealstocker.com
https://www.facebook.com/dealstocker
http://4d.rtvslo.si/arhiv/prispevki-in-izjave-prvi-dnevnik/174279273

 

Tagi: Marketing, PR, oglaševanje, prodaja, trženje, kreativa, design