Feedback

Vas kaj moti? Imate predlog? Brez zadržkov podelite svoje mnenje za nami. P.S.: Če želiš povratno informacijo, prosimo pripiši svoj email in z veseljem bomo odgovorili! Hvala z pomoč.

We detect, that you are not from Slovenia. Switch to english version here.
close

Predstavljamo Vabila in odzive!

Torek, 14 Julij 2014 by Dealstocker

Vabila in odzivi so popolnoma nova,uporabna, predvsem pa zabavna funkcija, ki nagrajuje najbolj angažirane uporabnike z norimi dodatnimi popusti ali drugimi ugodnostmi!

V čem je trik? Na Dealstocker-ju smo staknili glave in se z našimi najboljšimi prodajalci dogovorili, da nagradimo tiste uporabnike, ki se bodo najbolj angažirali pri promociji ponudbe in tako aktivno prispevali k hitremu in uspešnemu zaključku ponudbe.

Uporabnikom, ki se angažirajo in prispevajo k promociji ponudbe pravimo Ambasadorji. Ambasador je vsak, ki se pridruži s kronico označeni ponudbi in jo deli s svojimi prijatelji.

Kako »Vabila in odzivi« delujejo? Preprosto! Pridruži se ponudbi označeni s kronico in poišči moder gumb, ki označuje eno od treh možnih ugodnosti. Kopiraj unikatno povezavo, jo čim več krat deli preko spleta, in povabi prijatelje da na povezavo kliknejo in si ogledajo ponudbo. Vsak klik predstavlja 1 odziv.

Če do uspešnega izteka ponudbe zbereš največ odzivov in zmagaš, ti podarimo eno od treh možnih ugodnosti, in sicer dodaten popust na že tako nizko ceno, dodatno nagrado ali celo brezplačen izdelek.

Več o Vabilih in odzivih preberite tukaj.

Wood je good

Torek, 7 Julij 2014 by Ana

Preizkusili smo povsem naravno zobno ščetko Woody, ki brez uporabe zobne paste ali ustne vode zagotavlja popolno ustno higieno. Zadeva nas je tako navdušila, da smo ostali brez besed… pa tudi brez škodljivih bakterij in zobnih oblog in s širokim nasmehom!


Vse na Woody-ju nas je prevzelo. Ime zveni bolj simpatično kot npr. »Lesenko« in gre hitro v uho, skupaj s humornim priokusom. Ko smo ravno pri priokusih. Ta je prav tako edinstven in igriv ter popolnoma drugačen od okusa mentola, ki smo ga vajeni. Woody ekipa pravi, da je ime skrbno izbrano, saj ciljajo na vse evropsko in tudi svetovno tržišče. V Nemčiji bi ga tako lahko imenovali Holtzi, v Rusiji Lesko, pa vendarle ni to to. Pravijo naj bo raje kar Woody!


Zobne ščetke torej rastejo na drevesih. Pri nas ga v naravi sicer ne boste našli, lahko pa si odslej svojega Woody-ja po nori ceni zagotovite na portalu Dealstocker! Mi že imamo svoje, kaj pa vi?

REALpostcards

Sreda, 1 Julij 2014 by Ana

Je možno ujeti trenutek v fotografski objektiv? Ampak tisto zares ujeti, zajeti, da bi nekdo, ki gleda sliko, razumel in občutil to, kar si čutil ti. Kako transformirati občutek, čustvo?

Ceci n'est pas une pipe!

Kot pravi Magritte, nikoli ne moremo ujeti predmeta samega, ujamemo lahko le njegovo podobo. Zakaj pa ljudje še vedno radi kupujemo in pošiljamo razglednice s potovanj, ali posnamemo veliko slik, ki jih objavljamo na družbenih omrežjih, kažemo prijateljem ali družini, ali pa celo pripravimo kakšno potopisno predavanje, kjer besede in izkušnje podpremo z dobrim slikovnim materialom?

Ker želimo deliti, kar smo občutili in videli ter ta trenutek shraniti za vedno.

Če vidimo most na sliki, res ne moremo hoditi po njem, lahko pa je to iztočnica za most med realnostjo in domišljijo.

Vse to je projekt REALpostcards, ki združuje ljudi in kraje preko fotografij ter omogoča fizični prenos v objemu kreativnosti. REALpostcards so fotografije mest in krajev z dodano osebno noto, ki smo jih obiskali in v katerih živimo.

S projektom REALpostcards bomo podprli malde talentirane fotografe in jih predstavili širiši javnosti in svetu.

Catch yours!

Novo! Povabi prijatelje, zbiraj odzive in si prisluži dodaten popust!

Četrtek, 18 Junij 2014 by Dealstocker

Kdor najbolj deli, največ pridobi!

Dealstocker smo kupci! Zato smo se odločili, da je edino pravilno in fer, da nagradimo tiste izmed vas, ki se najbolj angažirate. Zato smo razvili edinstveno funkcijo, s katero si lahko prislužite dodaten popust na že tako vrhunske cene vrhunskih izdelkov v naši ponudbi.

Vse kar morate storiti je, da se s kronico označeni ponudbi pridružite, delite unikatno referenčno povezavo s čim večjim številom prijateljev in zbirate odzive oz. klike prijateljev na to povezavo. Tistemu, ki mu uspe zbrati največ klikov do izteka ponudbe, bomo odobrili nor dodaten popust.

Preizkusite novo funkcijo in si »pridelite« vrhunska, ročno izdelana lesena očala J.D. Byron slovenskega proizvajalca Wood Stock za samo 95 evrov, kar je neverjetnih 70% ceneje!

Kliknite na to povezavo

Za možnost »Vabila in odzivi« veljajo Pravila in pogoji uporabe. Nekaj osnovnih pravil smo zbrali tukaj:

  • Uporabniki morajo biti pridruženi ponudbi, če želijo uveljavljati popust.
  • Štejete samo št. odzivov (klikov na povezavo) in ne št. deljenih povezav.
  • Štejejo samo kliki iz slovenskih IP naslovov
  • Za sodelovanje je potrebno zbrati najmanj 10 odzivov.
  • Uporabnik se zavezuje k nakupu tu, če ne zbere dovolj odzivov.
  • Zmagovalec je samo eden in sicer tisti, ki do zaključka ponudbe zbere največ odzivov.

Iščemo novega sodelavca

Sreda, 10 Junij 2014 by Dealstocker

Potrebujemo te!

Mlada start-up ekipa iz Maribora Dealstocker išče zagnanega, visoko motiviranega, kreativnega in podjetnega sodelavca, ki nam bo pomagal razviti in realizirati marketinško in prodajno strategijo in se skupaj z nami podal na zanimivo in plodno potovanje.

Dealstocker.com je edinstven spletni portal za družbeno nakupovanje in prodajo, ki združuje kupce z enakimi željami in interesi ter jim tako omogoči nakup izdelka po veleprodajni ceni. Hkrati prodajalcem, proizvajalcem, rokodelcem in trgovcem omogoča, da brezplačno ciljajo zainteresirane kupce, promovirajo svoje blagovne znamke in izdelke ter prodajo več izdelkov naenkrat.

Odgovoren boš za razvoj in oblikovanje prodajne in marketinške strategije, tržno komuniciranje, kreativno oglaševanje in grafično oblikovanje, PR in odnose z mediji, pospeševanje prodaje, komunikacijo s potencialnimi prodajalci in strateškimi partnerji, facebook objave in kampanjeter administracijo.

Tvoje delo bo zahtevalo dobro znanje angleškega jezika, uporabo orodij za grafično oblikovanje (AdobePhotoshop in AdobeIllustrator), možnost kreativnega (outofbox) razmišljanja, občutek in osnovne smernice za estetiko in minimalistični design, dobre komunikacijske in govorne sposobnosti ter želja po javnem nastopanju. Poglobljena znanja in izkušnje s področja marketinga in trženja niso nujna so pa zaželena. Vsekakor bodo v ospredju tvoja želja,  vizija, zagnanost ter sposobnost komuniciranja z ljudmi.

Nudimo ti možnost, da se nam pridružiš v kreativnem timu in sproščenem, dinamičnem in fleksibilnem delovnem okolju z jasno vizijo in željo po doseganju in preseganju standardov.

Če si zainteresiran, nam pošlji prijavo na info@dealstocker.com. Veselimo se tvoje prijave in srečanja v živo!

 

Preveri več o nas:

www.dealstocker.com
https://www.facebook.com/dealstocker
http://4d.rtvslo.si/arhiv/prispevki-in-izjave-prvi-dnevnik/174279273

 

Tagi: Marketing, PR, oglaševanje, prodaja, trženje, kreativa, design

Ekipa Dealstocker med 22-timi najperspektivnejšimi start-upi!

Torek, 9 Junij 2014 by Dealstocker

Dealstocker je mlada, start up ekipa entuziastov, vizionarjev, razvijalcev in oblikovalcev iz Maribora, ki se ji je z idejo in vizijo o boljšem, enostavnejšem in ugodnejšem nakupovanju uspelo uvrstiti v finale največjega evropskega start up pospeševalnika Seedcamp. Ta je tudi tokrat tradicionalno potekal v eni izmed svetovnih tehnološki prestolnic, v t.i. evropski Silicijevi dolini, Berlinu. Na razpis se je tudi tokrat prijavilo več sto start up-ov iz 14 evropskih in drugih držav sveta, tudi ZDA, Kanade, Južne Afrike in Avstralije.

Dealstocker-ju se je, kot edinemu slovenskemu predstavniku, uspelo uvrstiti med 22 najboljših, najperspektivnejših in najbolj vročih start up idej ta hip. Eno najvidnejših podjetij, ki jim je uspel veliki met in je izšlo iz pospeševalnika Seedcamp, je prav slovensko podjetje Zemanta.